Søk om bodplass

Gå til søknadside her!

Program

PROGRAM TIL AVISA 2016 page 001PROGRAM TIL AVISA 2016 page 002PROGRAM TIL AVISA 2016 page 003PROGRAM TIL AVISA 2016 page 004

Artister

Øivind Elgenes, kjent som ELG, kommer til årets marked!!

ELG en av Norges beste vokalister og formidlere kommer til årets marked

Øivind Elgenes, kjent som ELG, holder intimkonsert på utescenen eller inne i Stornaustet lørdag ettermiddag og søndag formiddag. Gå ikke glipp av denne sjansen til å oppleve denne allsidige og dyktige artisten. Elg inkluderer, fasinerer og rører sitt publikum på hver eneste konsert med sitt vide spekter av låter enten det er sarte viser, rock eller låter i blueslandskapet.

elg1

 ELG tolkning av "Hjernen er alene" i Hver gang vi møtes

 

Vinner av Idol 2014, Ingvar Olsen fra Tromsø og mannen som kom på 3.plass i Idol 2013, Steffen Jakobsen, kommer til årets marked!!

Ingvar Olsen                Steffen Jakobsen

Disse to dyktige artistene spiller sammen med band opp til dans i Stornaustet lørdag kveld. De har et allsidig repertoar av låter fra 60-70 tallet, country, melankolske sanger, låter som får liv i dansefoten, nyere musikk og egenkomponerte låter. Gå ikke glipp av disse karene som spiller i Stornaustet lørdag 20.august 2016.

Ingvar Olsen med sin nyeste låt "No more roses"

Steffen Jakobsen med "Your man" som ble kåret til årets beste Idol øyeblikk

 

 

Norges beste trubadurer, Lasse Ingebrigtsen og Glenn Wikran, kommer tilbake til årets marked!!

Lasse Ingebritsen              Glenn Wikran

Disse blir regnet som norges beste trubadurer og de kommer tilbake til oss igjen etter ønske fra publikum årene før. De spiller sammen nede i Bryggepuben fredag og lørdag kveld. De har et svært allsidig repertoar av låter som får liv i dansefoten, men også låter du kan sitte rolig å bare lytte til. Gå ikke glipp av disse karene som spiller i Bryggepuben fredag 19.august og lørdag 20.august 2016.

Lasse og Glenn sammen på en låt

 

 

UtskriftE-post